top of page

Hoi, ik ben George Paul Henneberke, 35 jaar,  ondernemer, leraar, muziekfanaat  en nieuwgierige doener.

Hoe bouw je een 
container 
 huis? 

 

Blame it on my Youth (Blink 182)

Mijn handen zijn mijn tools, al van kleins af aan.  Als jongetje uit een muzikale familie ontdekte ik mijn liefde voor gitaar, wat uitgroeide in een passie voor muziek, sound en games.
 

Let's Go Outside (George Michael)

Sinds jaren maak ik muziek met mijn band en voor games, bedrijfsfilms en commercials. En uiteraard ook voor mijzelf ter ontspanning. Maar ik wilde méér. Naar buiten, ontdekken wat ik nog meer kan doen en maken. Dat heeft geresulteerd in mijn plan een container te gaan ombouwen tot een zogeheten 'tiny house'. 

GEP-9257.jpg

This house is on fire (AC/DC)

This cat’s on a hot tin roof (The Brian Setzer Orchestra, 1998)

Containerwoningen en tiny houses zijn enorm in opkomst. Niet zo gek ook, als je bedenkt dat steeds meer starters moeite hebben met een huis kopen of bouwen. Maar wat te denken van mensen die meer financiële vrijheid willen en niet vast willen zitten aan geldvertrekkers. Schuldvrij leven wordt ineens haalbaar door te kiezen voor een andere, nieuwe manier van wonen. Daardoor groeit het aantal mensen dat op zoek is naar een goedkopere manier van leven met de dag.

Copy of a (Nine Inch Nails) 

Het unieke van dit format is dat het meer is dan laten zien hoe je iets bouwt. Het is de gepassioneerde weg die we afleggen om te komen tot het eindresultaat. Van hoe het lassen in zijn werk gaat tot en met de fundering en het aansluiten van leidingwerk en elektra. Maar ook wat er qua planning en organisatie bij komt kijken, welke partijen je nodig hebt en welke emoties erbij komen kijken. En we laten zelfs zien wat er misgaat! Want dat maakt het natuurlijk extra leuk en leerzaam.

Podcasts en vlogs
Je kunt ons en het bouwproces volgen via podcast, aangevuld met praktische vlogs.
 

Een man lassend

Ieren doen 
reflecteren delen! 

Onze aanpak is gebaseerd op vier essentiële stappen: leren, doen, reflecteren en delen! Op deze website laat ik alles samenkomen. De podcasts, vlogs, video's, relevante artikelen en meer.

Follow me, follow you

Maar ook júllie vragen wil ik aan bod laten komen. Ben je aan het kijken en wil je er meer van weten dan ik laat zien, stuur me een mail met jouw vraag. De professionals die me helpen bij dit project, zijn bij uitstek de mensen bij wie jij en ik onze vragen kwijt kunnen. 


 

VLOG
Video zoeken...
Alle categorieën
Alle categorieën
Howto & Style
Container Paleis - Vlog5  - Fouten en de vloerregels
20:19
Video afspelen

Container Paleis - Vlog5 - Fouten en de vloerregels

Container Paleis - Vlog 4 - Bodem behandelen
15:11
Video afspelen

Container Paleis - Vlog 4 - Bodem behandelen

Container Paleis - Vlog 3 - Snijden en Frames installeren
12:06
Video afspelen

Container Paleis - Vlog 3 - Snijden en Frames installeren

Container Paleis - Vlog 2 - Frames, Container, Thomas
13:07
Video afspelen

Container Paleis - Vlog 2 - Frames, Container, Thomas

Container Paleis - Vlog 1 -  Een kijkje achter de schermen
04:22
Video afspelen

Container Paleis - Vlog 1 - Een kijkje achter de schermen

Vlog

Team &

Sponsoren

leren  fun  klussen  bouwen rock

advies, samenwerken

Heartbeats (Jose Gonzalez) 
Zoals ik al aangaf heb ik geen twee linkerhanden. Maar tussen dat en zelf een huis bouwen, zit nog een wereld van verschil. Gelukkig kan ik rekenen op
een vriendenkring en netwerk met allemaal mensen die me helpen. Ook zij verschijnen in mijn vlogs en video's. Ze nemen me bij de hand, beantwoorden mijn en ook júllie vragen, leggen uit en doen het voor. Op deze website laat ik alles samenkomen. Samen werken we aan het uiteindelijke doel: een kant-en-klaar container paleis dat ook jíj kunt gaan bouwen! 

bottom of page